Frakt & Returer

Frakt & Retur

Obligatorisk Leveransinformation
Leveransen information innefattar fullständigt namn , rätt Gatuadress , e-postadress, postnummer och telefonnummer . Om något av adress och telefonnummer inte är korrekt , kommer du inte att få objekten , och du kommer att ansvara för de förlorade .
Leveransalternativ och avgifter
Shipping dina köp i tid är mycket viktigt för oss . För att se till att du får dina inköp så snart som möjligt , de objekt mestadels kommer att levereras av DHL eller EMS . Vi är glada att kunna erbjuda den internationella sjöfarten till de flesta platser i världen .
processtiden för din beställning
Alla objekt skickas inom 1business dagen efter din beställning , mot betalning verifiering . Vid leverans kommer du att få en leverans bekräftelse via e - post med bäraren och ordning spårning
Obs : . Alla beställningar behandlas via måndag till fredag ​​, utom helgdagar . Vi kan inte hållas ansvariga för oförutsedda förseningar , till exempel semester eller felaktiga adresser . Och vi rekommenderar att någon vara tillgänglig att ta emot paketet . Om du inte kan logga för leverans hemma föreslår vi att skicka paket till din arbetsplats .
Spåra din beställning
När ordern har skickats kommer vi att skicka dig spårningskoden och express webbplats i 48-72 timmar för dig att kontrollera objekten på nätet .
DHL : http://www.dhl.com/en.html
EMS : http://www.ems.com.cn/english.html
Observera att vi endast kan skicka din beställning på postnummer adress , eventuella postboxar eller liknande är inte tillgängliga för sjöfarten .
Få en beställning
Sändningstiden varierar beroende på var du befinner dig och om produkten du beställer finns i lager . Normalt får du objekten i 3-7 arbetsdagar efter att du är klar med beställningen. Var uppmärksam på ditt konto när som helst . Om du inte får din beställning inom 10 dagar , kontakta lokala postkontor omedelbart . Du kan även kontakta vår kundtjänst , vi kommer att göra allt för att tjäna för dig .
Sign för leverans
En signatur krävs för din leverans . Men om du inte är tillgängliga kurirer kan prova en av dina familjemedlemmar . Om du och din familj inte är tillgängliga , kommer de att ta paketet tillbaka och skicka ordern nästa dag .
Vägra en transport
f du vägrar att underteckna beställning av någon anledning eller om paketet var automatiskt skickas tillbaka efter flera gånger utan framgång leverans ( på grund av att du inte är tillgänglig eller som du angav ett felaktigt eller ofullständigt leveransadress till oss ) , kommer din beställning annulleras och återbetalning kommer att göras till det kreditkort som används för din beställning . Och 30 % av de varor priset kommer att debiteras av dig och fraktkostnader kommer heller inte att återbetalas .
Tyvärr ! Även engångsposteri ett vägrat order kommer inte att accepteras efter återkomst till oss . Dessa order kommer att skickas tillbaka till dig oöppnade .
Skatter tullar
För närvarande levererar till över 200 länder över hela världen och de flesta länder tillåter fri handel över internet och kommer inte ut någon som helst tull för små förpackningar som kommer in i landet .
Alla objekt i vår webbutik säljs på en leverans oförtullat grund , vilket innebär att alla relevanta avgifter och skatter kan tas ut av vissa länder . Kunderna är ansvariga för eventuella tullavgifter eller skatter som kan införas på en leverans i destinationslandet .
Dessutom, om du vill göra ett utbyte , skulle du också vara ansvarig för skatter och tullar på ersättningspost .
7 dagar Ångerrätt
Vi är helt övertygade om att ni kommer att njuta av ett enkelt byte eller retur upplevelse ! tillbaka ditt köp
Alla objekt är kvalitetskontrollerade och kontrolleras innan de skickas . Om du av någon anledning är missnöjd med ditt köp , välkommen att kontakta oss via e - post . Du måste skicka bilder på objektet till vår brevlåda . Den e- ämne ska namnges med " Order Nr " så att vi kan ge dig ett snabbt svar ( Stort tack ! ) .
Vill du se till att du begär det Returer Merchandise Authorization inom 7 dagar efter mottagandet för utbyte eller återbetalning . Din tid åter av oanvända , otvättade , eller defekta objekt bör inkludera säljaren förpackningar och etiketter , och måste vara i samma skick som när den mottogs . Returer som är skadade , smutsiga eller ändras kan inte accepteras och kommer att skickas tillbaka till dig .
Pack varor ordentligt . Inkludera följande information med din retur : Bill- till namn , adress , fartyg till namn , adress , ordernummer , skäl för retur .
Få dina återbetalningar
När din retur mottagits och kontrolleras av uppfyllandet centra , kommer återbetalningen att behandlas och tillämpas automatiskt på ditt ursprungliga inköp kreditkort eller ursprungliga betalningsmetod inom 2 dagar . Observera att beroende på ditt kreditkortsföretag kan det ta ytterligare 2-10 eller fler arbetsdagar efter att din kredit söks det att klistra in accountExchange dina köp
Exchange begäran måste göras inom 7 dagar efter mottagandet av ordning .
Ange utbyte objektet och den nya modellen eller storleken på din e-post till kundtjänst . Objekt måste vara i original skick och oslitna att accepteras som en återgång .
Tillgång till ersättning punkt är inte garanterad . Du kommer att få ett e - postbekräftelsepå slutförandet av utbyte bearbetning .
Avboka din beställning
Om du vill häva köpet och få pengarna tillbaka , vänligen kontakta oss omedelbart . Viktig information
a ) Vi har gjort allt för att så exakt som möjligt visa färgerna på våra produkter som visas på vår hemsida . Men som datorskärmar varierar , vi kan inte garantera att din bildskärm i valfri färg kommer att vara helt korrekt .
B ) Om du vill returnera eller byta varan (er ) som du har beställt formuläret oss måste du leverera den / dem med ditt lokala postkontor . Vi kan inte hållas ansvariga för paket som förlorats under transport . När du kommer tillbaka har tagits emot och behandlats , kommer du att meddelas via e-post .
c ) Vi accepterar inte den återvändande av försäljning och Online Clearance post (er ) . Om du är missnöjd med ditt köp , kan du byta ut objekten i en annan storlek eller färg (gäller endast samma stil du köpt ) .
Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss . Vår lojala kundtjänst är alltid med dig .
Tillbaka
Copyright@2018 www.jennysnuzie.com. Powered by Ralph Lauren SverigeRSS New Products Feed